hőszivattyú
gépészet
tanácsadás

Bemutatkozás

Cégünket a mérnöki elkötelezettség, a piaci igények, és a környezetközpontú gondolkodás harmóniájának jegyében alapítottuk 2006-ban. Szakemberként, mérnökként, közgazdászként és nyitott gondolkodású emberként tisztában voltunk a hagyományos energiaforrások hátrányaival. Választ kerestünk arra, hogy túl a magánéleten miként tehetünk többet az energiafüggés, a magas költségek mérséklésére, hogy miként vállalhatunk többet környezetünk megóvása érdekében.

A hagyományos energiahordozók jelentette kockázat mára valósággá vált, a globális felmelegedés hatását magunk is tapasztalhatjuk. Felelni kell a megváltozott körülményekre, és ezért egyre többen fordulnak a megújuló energiaforrások felé. Ahogy a fejlett országokban, úgy ma már Magyarországon is elérhetőek azok a megbízható technológiák, amelyek használatával a környezetünket kímélve nyerhetünk energiát.

Célunk hozzájárulni ahhoz, hogy a szelektív hulladékgyűjtés, a napkollektorral felszerelt háztető, a szélturbinával ellátott háztartás, és a hőszivattyúval rendelkező építmények használata természetes és magától értetődő gyakorlat legyen. Hiszen a technológiának már birtokában vagyunk. Tisztában vagyunk vele, hogy gyakran a környezetkímélő termékek, de még a hasznosítani kívánt energiaforrás kiválasztása is jelentős alapismeretet és szakmai tudást igényel.

Abban kívánunk segíteni Önnek, hogy egyéni igényeihez hangolva megvalósulhasson a leginkább optimális felhasználás. Tanácsadást biztosítunk, bemutatjuk a lehetséges energiaforrások használatának előnyeit és hátrányait. Az épület felmérésétől, a pályázatok elkészítésétől, a tervezéstől kezdve, az esztétikai igényű kivitelezésen keresztül az üzembe helyezésig állunk a rendelkezésére.

Önnek csak a döntést kell meghoznia. Hiszen a holnap tiszta környezetének feltételét a megújuló energiaforrások jelentik.